Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 9 februari 2013

Os markeert boom

Wij hebben hierbij geen bijzonder verhaal want Os was gewoon bezig de boom te markeren en zijn nagels bij te slijpen. Doch de fotograaf vond de foto wel aardig omdat Os' vacht er zo mooi en duidelijk op uit komt. Nou, vooruit dan maar, heh? We zien inderdaad duidelijk dat de haartjes van onze topreporter erg leuk overeind staan; iets wat je alleen van dichtbij kunt zien.

We horen net dat de fotograaf nog een plaatje heeft van dezelfde haarfabriek bij dezelfde boom.


Deze keer gaat het blijkbaar om de oortjes en de snor van de Os.
Wel, ook bij deze foto hebben wij verder niks te melden, behalve dan dat we de fotograaf zojuist weer de straat op hebben geschopt....

4 opmerkingen:

Gerrie zei

Soms zijn er geen woorden nodig, dan genieten we slechts van de plaatjes.... die zeggen genoeg.

Carla zei

+1

Benata zei

Prachig die haartjes en snor van Os in het licht. Heeft iets van sneeuwtinteling.
+3

Fritz the Cat zei

+4 die haartjes !