Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 18 februari 2013

Boze en verwijtende blikken

Erg ontstemd was onze topreporter Oscar toen mevrouw K. in het Hof een huis binnenging in plaats van met hem te gaan wandelen. En al vertelde K. hem dat zij niet lang zou blijven, de onvrede straalde van zijn snuit en hij leek zich niet bij de situatie te willen neerleggen.
Voor het andere raam was de Boez verschenen, en ook hij was het duidelijk niet eens met de gang van zaken gezien zijn verwijtende blikken.

Wel, zei mevrouw Katblad, jullie gaan samen maar even spelen tot ik weer buiten kom, en dan gaan we samen nog een stukje lopen.Gelukkig deden ze dat dus.
Tjongejonge, het moet niet gekker worden, toch?

3 opmerkingen:

Greet zei

Ach, arme Boez en Oscar, weten zij veel. Ik vind dat u uw bezoeken aan het Hof maar in het donker moet doen, mevrouw Katblad.

Karel zei

Mevrouw K. als de Nachtwacht in het Hof.
Zit wat in Greet, een spetterend idee.

Wad Woord & Wol zei

Ik kan ze geen ongelijk geven. Werken is werken, mevrouw K., dus als u op reportage bent, wordt er niet aan sociale contacten gedaan.