Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 15 januari 2011

Mee op een rondje met onze reporters


Vandaag nemen we u mee op onze ronde d.m.v. een filmpje. Omdat wij geen bestaande (niet door onszelf gemaakte) muziek mogen gebruiken, hoort u behalve de wind en af en toe de stem van mevrouw Katblad dus verder niets....
We gingen eerst naar de Kruidentuin, en via de Parallelstraat naar de Steeg van Storm. In een volgend filmpje gaan we verder; dit eerste was al lang genoeg, vonden wij. (Het uploaden duurde errugh lang; wij zullen waarschijnlijk een snellere verbinding moeten aanschaffen... - en een echt filmapparaatje!).
Anyways, veel kijkplezier!

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Leuk hoor - bewegende beelden!
Nu zie je pas goed dat Oscar een ongelovelijke flepper is.

Leen zei

Ik vind het een erg geslaagd experiment, die filmpjes. Nu zie je pas goed wat een chaotische bedoening het is om met katten op wandel te gaan. Op de foto's lijkt het toch meer gestructureerd, zullen we maar zeggen.

de redactie zei

Dit viel nog wel mee. Het kan nog erger dus.... Maar misschien snapt u nu de behoefte van mevrouw K aan een kopje koffie bij terugkeer!

Wilma zei

Ik weet niet of het aan mijn oren ligt, maar ik hoor toch echt wel een muziekje hoor!

Mevrouw Katblad zei

Ah, toch gelukt dan via YouTube!!!