Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 1 januari 2011

De 50 duizendste!

Die kwam vandaag uit Leiden om 13.37 uur!
Was u het? Graag even melden aan mevrouw Katblad (via de mail of een reactie op dit bericht....). Japekoppie wil u graag persoonlijk feliciteren!

4 opmerkingen:

Inge zei

Ik zag het getal 50.000 staan vanmiddag, dan moet het degene voor mij geweest zijn toch?

Hans zei

Gefeliciteerd! Wat een fantastische mijlpaal.
Was ik het? (grapje, maar ik daag de echte 50 000ste uit om dan een donatie te doen aan het asiel Stevenshage!)

de hoofdredacteur zei

Ja mevrouw Inge, het kan zijn dat u tegelijk met iemand anders het Katblad heeft gelezen. We hebben momenteel namelijk rond de 75 bezoeken per dag. Hoe het nu precies werkt weten we niet, maar in elk geval staat een bezoeker uit Leiden (tussen Amersfoort en Utrecht in) op onze bezoekersteller als 50.000ste genoteerd. Dat bent u dan dus! Hartelijk gefeliciteerd! En vooral zo leuk omdat wij weten dat u een grote fan bent van onze grote Verkenner A. Binnenkort nemen wij contact met u op over uw prijs!

Annemieke zei

Gefeliciteerd mevrouw Inge!

En natuurlijk ook gefeliciteerd voor het katblad! Op naar de 100000!