Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 23 januari 2011

Cadeau

Afgelopen week was mevrouw Katblad jarig en kreeg zij van twee Katbladlezers (mens van Bohr en mens van Gizmo) een prachtige, huisgemaakte kijkdoos! Ja, u ziet op de foto dat zij de Katbladstraat hadden nagemaakt en alles dat voor mevrouw Katblad van belang is in de straat hebben aangebracht.
Linksonder ziet u de laptop waarmee mw. K. haar berichten schrijft, schuin daarboven ziet u de Boez, dan naast de boom de blauwe container waar Cera altijd opspringt als zij van het garagedak komt, daarnaast staan Japekoppie en mevrouw Troy, en op de achtergrond ziet u Oscar die naar een vliegebeest kijkt. Cera kunnen wij niet zien want die staat achter een boom, maar u ziet aan de rechterkant wel onze picknicktafel en nog net het wiel van ons wielhuis. Deze kijkdoos laat zien waar mevrouw K. het liefst verblijft, maar zij moet ook wel eens met het wielhuis op stap natuurlijk. En om er nu voor te zorgen dat mevr. K. zonder al te veel problemen altijd overal op de snelste manier arriveert, hoorde er nog een (groeps)cadeau bij de kijkdoos: een heuse TomTom! Wat een geweldig en bijzonder cadeau, vindt u ook niet? Jah.....

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Hij is zeker mooi! Zeer waarheidsgetrouw.
En nog gefeliciteerd mevrouw katblad!

Greet zei

Nog van harte gefeliciteerd, mevr.K.
Wat een leuk idee zo'n kijkdoos en wat leuk gemaakt.
En ook nog een Tomtom!

mevrouw K. zei

Dank u allen zeer voor de felicitaties, ook voor die via de mail en aan de deur!

Wilma zei

Ook van ons nog van harte gefeliciteerd. (Ik moet het toch eens op de kalender schrijven.)
Maar wat een mooie kado's hebt u gekregen mevrouw K. Dat is om jaloers op te worden.

katja zei

Wow, wat een leuk en origineel kado, die kijkdoos ! En de Tomtom is ook niet mis natuurlijk.