Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 30 september 2012

Wachtlijst

Daar mevrouw K. gisteren een tikje onwel was, bleef zij op de bank hangen en moesten onze haarfabrieken er alleen op uit.
Gelukkig werd K. goed in de gaten gehouden door haar reporters. Niet alleen kwamen zij regelmatig naar de sofa toe om even te informeren hoe het met mevrouw K. ging, ook verschenen hun koppies zo nu en dan voor het raam om een controlerende blik naar binnen te werpen.
Op de foto hiernaast ziet u Cera.En dit is dus Japekoppie.

Mevrouw K. heeft slechts last van een ontstoken kieswortel.
Helaas echter heeft haar tandarts een wachtlijst en kan de zogenaamde kanaalbehandeling pas eind oktober plaatsvinden.
Dat betekent dus effe eh..... doorbijten, heh?
Tjongejonge....

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Klinkt pijnlijk! Maar wel fijn dat u zo goed in de gaten gehouden wordt.

Truus zei

Wel lief al die aandacht van de haarfabrieken. Sterkte met de kiespijn, doet die tandarts niks aan noodgevallen?

Wad Woord & Wol zei

Hè bah, kiespijn is zo vervelend. Wel een fijn idee dat u zo goed in de gaten wordt gehouden mevrouw K., en ik hoop dat u niet tot eind oktober "onwellig" blijft.

Moon zei

Ik lijd welletjes een beetje met u mee.....mijn kies moet er over twee weken uit! Sterkte! Enne....gelukkig lEIden de haarfabrieken de aandacht een beetje van de wortel weg, toch? Hoop ik?

Marieke zei

Veel veel sterkte Mevrouw K. met uw ontstoken kieswinterpeenwortel zeg maar.
En dan dat "Gevaarlijke Water" behandeling. Griezelig hoor.
Gelukkig hebben haarfabrieken een postieve energieuitstoot van kracht, pijnstilling en heling op de mens, hun mensje eigenlijk.
Ik heb dan ook zoiets van Jomanda, zeg maar. Die associatie.