Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 16 september 2012

Zo saai

Oscar:
Boez, zullen we wat leuks gaan doen of slaap je nu alweer?
We zouden nog even naar buiten kunnen gaan en in de Kruidentuin in de nagelkruidzaadjes rollen, of we kunnen kijken of er nog vlinders zijn of andere vliegbeestjes.
We zouden ook even in een boom kunnen klimmen, al is het maar een klein stukje, of onze nagels bijwerken of achter boomblaadjes aanrennen. Boez?

2 opmerkingen:

Barbara zei

Kunt u dat nou een beetje overbrengen aan uw kleine kattekinderen, wat u allemaal zoal heeft meegemaakt kwa kattekwaad en kattegoed in Frankrijk zeg maar ?

Mevrouw Katblad zei

Nee Babs, daar staan zij helaas niet open voor. Opportunisten zijn het, tot en met!