Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 16 september 2012

Vooruit met de geit!

Japekoppie:

Gaan we nog een stukje lopen, frisse neus halen, of blijf je nog langer met die bange baby zitten oetelen en moederen of hoe zit het?
Hij moet volgens mij gewoon een schop onder zijn achterste hebben en stoppen met dat slijmerige gedoe en het thuis rondhangen, maar u zit zijn zielige gedrag te voeden en te cultiveren. Nee, daar ben ik het dus niet mee eens.Het is meer dan belachelijk dat u hem zijn gang laat gaan en zelfs uw sudoku niet afmaakt omdat het kleine kleutertje zo nodig aandacht wil hebben, en dat u hem constant en voortdurend zit te knuffelen en te vertroetelen omdat u zich schuldig voelt vanwege uw weekje afwezigheid en zijn kinderachtige reactie daarop. U heeft toch wel in de gaten dat hij misbruik maakt van de situatie? En u wilt toch niet dat uw kleine dwarsliggertje een brave huiskat wordt?
Nou dan! Vooruit met de geit!
Tjongejonge.....

1 opmerking:

Wad Woord & Wol zei

Tjongejonge zeg dat wel...