Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 1 december 2010

Het wak in het ijs....

Deze keer zullen we niets zeggen over het hersenpannetje van onze Boez. Nee, wij maken geen denigrerende opmerkingen en beschrijven alleen de gebeurtenis van gisterochtend vroeg.
In de Hoftuin kwamen wij hem tegen, de Boez. Hij had erge haast om naar huis te gaan en een kletsnat achterste. U voelt hem al?
Wel, wij ook. Dus liepen we eerst maar eens even naar de pas dichtgevroren Hofvijver toe.




Ja hoor, het ijs was aan één kant gebroken.
Nee, wij zeggen verder niks over de oorzaak daarvan, en gaan niet met de vinger - richting welke haarfabriek dan ook - wijzen. Wij geven alleen de feiten weer.
Wat die ook alweer waren?
Wel,
punt 1: Boez kwam uit de Hoftuin met een nat achterste,
punt 2: Er zat een wak in de Hofvijver.
Nu gaan wij door naar de volgende foto.


Deze maakten wij om punt 1 kracht bij te zetten. Opdat u kunt zien dat wij niet hadden verzonnen dat de Boez een natte achterkant had dus. Verder zeggen wij er niets bij of over. Nee, geen commentaar dus.
De Boez ging zich uiteraard wassen. Of drogen, zo u wilt. Hij deed dat boven, op het dekbed natuurlijk. En daar was mevrouw Katblad dan weer niet zo blij mee, maar goed.
Wij hebben u vervolgens nog 1 feit te melden.




En dat is dat de Boez niks heeft overgehouden aan zijn eh..... belevenis, zeg maar.
Want een half uurtje later was hij alweer buiten om de paal van de pergola te markeren. Hij keek daar erg tevreden bij, en dat terwijl wij denken dat ........ Ach, wij laten het hier maar bij. We hebben immers niet meer feiten te melden en willen niet speculeren.
En daar moet u het dus mee doen...

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Dat is wel HEEL erg koud! Arme (domme) Boez.

katja zei

Whahahaha !!! Maar wel zielig...

ina zei

Zou hij het ooit nog een keer leren?