Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 1 december 2010

Mini komt schuilen

Dit is Mini. Zij kwam, ondanks de felle koude, ons toch een bezoek brengen. Of misschien kwam zij toevallig langs en wilde even schuilen, dat kan natuurlijk ook.
In elk geval ging zij onder onze tafel zitten, niet omdat het daar minder koud is, maar daar val je niet zo op en kun je dus even op je gemak bekijken of er nog iets spannends in de Katbladstraat of bij de redactie gebeurt!
Wel, hier gebeurde dus helemaal niks wat het vermelden waard is, want de meeste haarfabrieken lagen met hun billen tegen de kachel of onder het dekbed (of iets dergelijks). En geef ze eens ongelijk, heh?

Mini bleef dan ook niet zo lang, en dat begrijpen we best. Immers: het Poezenloket was gesloten dus kon ze haar klachten of vragen toch niet kwijt en bovendien was mevrouw Troy er ook niet (om te pesten). Saaie boel dus. En koud ook nog.
Wel, meer hebben wij niet te melden op dit moment, maar mochten wij constateren dat er om de één of andere duistere reden nog meer haarfabrieken langskomen, zullen wij u dat zeker middels deze krant berichten.

Geen opmerkingen: