Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 15 december 2010

Meesjes

Vandaag zijn de twee vriendjes in de Hoftuin geweest om meesjes te bestuderen. U weet wel, van die vliegebeestjes. Eigenlijk gingen ze naar de tuin omdat mevrouw Katblad er toevallig ook heen liep, maar eenmaal daar gekomen werden ze al direct in beslag genomen door de meesjes in de boom. Oscar kreeg er snel genoeg van, hij staat dan ook uitgebreid te gapen op de foto hiernaast. De Boez had wat meer geduld en bleef wat langer zitten studeren.
Natuurlijk werd er niks gevangen maar dat hadden we ook niet verwacht.
Na hun vogelstudie gingen Os en Boez nog even klooien onder de trap, maar dat was verder niet interessant. Dus laten we het hierbij.

2 opmerkingen:

katja zei

Hihi, die geeuwende Oscar, wat een komisch gezicht !

ina zei

Wat een grote gaaaaap!