Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 29 juni 2010

Kort nieuws

Gisteren waren wij met mevrouw Troy bij de dierenarts voor contrôle van haar (poot-)kussentjes. Wel, wij kunnen u mededelen dat de opgezwollen poezelige pootzooltjes al een aardig eind zijn geslonken, dus dat de behandeling aanslaat. T. Troy zat trouwens heel rustig op de behandeltafel, heeft de dierenarts niet gemept of gebeten en zonder protest een vervolginjectie geaccepteerd. Op de heenweg zat zij nog amok te maken in het wielhuis, maar op weg naar huis was zij kalmer en minder luidruchtig. Bij thuiskomst heeft zij lang lopen spinnen en mevrouw Katblad overladen met kopjes. Vervolgens heeft T.T. vanochtend geheel zelfstandig een wandelingetje naar de Hoftuin gemaakt en haar humeur lijkt beter dan ooit. Zo zie je maar weer.
Over een maand gaan wij weer voor een contrôle en als alles goed is kan dan gelijk haar (uitgestelde) APK plaatsvinden. Maar laten we maar niet op de zaken vooruit lopen, heh?

4 opmerkingen:

Wilma zei

Heel mooi om te lezen dat het zo goed gaat met de kussentjes van mevrouw Troy. En gelukkig had zij deze keer meer waardering voor de dierenarts.

Trudi zei

Knuffel voor mevrouw Troy!

katja zei

Heeft die prik soms ook invloed op haar humeur ofzo ? Nou ja, minder zere pootjes verbetert haar humeur natuurlijk ook al... of gewoon lekker weer thuis zijn na een dierenartsbezoek maakt ook erg gelukkig :-)

T.T. zei

Dank voor uw medeleven. Ben altijd erg blij als ik weer thuis ben. Trouwens, ik ben nooit erg bozig, ik wil alleen graag met rust gelaten worden en dat snapt niet iedereen....