Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 18 juni 2010

Beterschap!

O jee! Bobo in een reismandje! APK of iets anders?
Helaas, iets anders. Inderdaad naar de dierenarts geweest, en die constateerde een gebroken poot! Het pootje is gespalkt en Bobo mag 6 weken lang niet naar buiten. Tegen de pijn heeft zij wat pilletjes gekregen......
Nee, het mens van Bobo weet niet hoe zijn haarfabriek aan haar blessure is gekomen, dus als wij geen getuige kunnen vinden van het ongeval, zal de oorzaak altijd een vraag blijven.
Wij wensen Bobo van harte beterschap toe! (En haar mens natuurlijk sterkte.)

2 opmerkingen:

Wilma zei

Ach jeetje, hoe krijgt ze dat nou voor elkaar. Ik hoop niet dat zij in onzachte aanraking is geweest met een wielhuis. Heel veel sterkte voor Bobo en haar mens.

Hans zei

Ach,

als dit het resultaat is van een wielhuis heeft Bobo en zijn mens geluk. Ik heb er eentje (een ras Abessijn) aan verloren. Maar ik heb mevrouw katblad beloofd daar meer over te vertellen als ik er aan toe ben. En dat ben ik nog niet.