Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 6 juni 2010

Zoe heeft het druk

Jazeker, onze nieuwste Katbladstraatbewoonster is flink aan het verkennen! Want dat moet natuurlijk als je je zeker wilt stellen van je eigen plekjes in een katrijke buurt! In de dakgoot van haar huis komen niet zoveel andere haarfabrieken, behalve Cera dan, maar dat is logisch want die heeft daar tenslotte óók gewoond. Rooie Gijs kwam vorig jaar nog wel via het garagedak in deze dakgoot, maar het zit er niet meer in dat hij dat in de toekomst nog zal doen gezien de conditie van zijn gewrichten. Dus Zoe hoeft de dakgoot alleen maar te delen met Cera! Wij zijn erg benieuwd of daar nog mot van komt..... De straat is natuurlijk een andere zaak. Daar zal Zoe hard moeten vechten voor haar rechten, maar wij geloven niet dat zij zich zal laten kisten als ze eenmaal vertrouwd is met haar nieuwe omgeving. Natuurlijk houden wij alles goed in de smiezen en komen hier nog vast en zeker op terug.....

Geen opmerkingen: