Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 26 juni 2010

Je kan het!

Ja Boez, dit is nu een glijbaan. Voor mensenkindertjes inderdaad, maar de Os heeft al eens bewezen dat haarfabrieken er ook leuke dingen mee kunnen doen. Maar dan vooral als het heeft geregend, want dat glijdt beter. Je snapt niet wat wij bedoelen?
Wel, je kunt er natuurlijk gewoon weer afspringen, maar dat is eigenlijk niet de bedoeling. Nee, je moet gewoon naar beneden glijden. Op je achterste of je rug inderdaad. Ja, over die rode baan dus, heh?
Wil je niet? Durf je niet? Je kan het best! Cera staat onderaan de baan, ze wacht op je. Komt er nog wat van of hoe zit het?








Zo ja! Knappe Boezelmans! Maar volgende keer niet op je poten maar liggend, heh? Ja, want op deze manier kan iedereen het. Oké, we wachten eerst wel op een flinke regenbui en komen dan terug voor een volgende poging. Als de hittegolf voorbij is ja. Afgesproken?

Geen opmerkingen: