Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 17 juni 2010

Kleffe boel

Toen de Boez gisteren een blokje om was geweest, kwam hij in de Steeg van Storm de jonge Monster tegen. Nu hadden wij al eens kunnen constateren dat Boez niet erg dol is op Monster, maar dat zou natuurlijk kunnen veranderen. Immers, Boez en Oscar waren ook niet vanaf dag 1 de allerbeste vriendjes; alles heeft zijn tijd nodig. Maar blijkbaar is Boez nog niet aan vriendschap met Monster toe, want terwijl de jonge grijze toenaderingspogingen deed, keerde Boez zich vol afschuw van hem af...... Met de oortjes in een licht vijandige stand, liep Boez naar de Katbladstraat terug, Monster in opperste verbazing achterlatend.
In de Katbladstraat zocht Boez direct zijn boezemvriendje op, en een moment later lagen de twee weer eens in innige omhelzing over de straat te rollen. Het blijft dus een kleffe boel, die Boez en Oz....


Geen opmerkingen: