Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 9 juni 2010

Zinloos

Japekoppie:
Het werd me te vol binnen, en toen ben ik naar buiten gegaan. De regen in, dat klopt. Stortregen ja. Ik had sowieso al de pest in omdat die mevrouw weer kwam. Ja, die ene die altijd zo heftig met het zuigmonster aan de gang gaat. Van mij mogen onze haren best blijven liggen waar ze liggen. Op het bed en al onze slaapplekken dus ja. Niet nodig om daar een mevrouw voor te laten komen, nee. De hele ochtend lawaai, dat is bijna niet te verdragen. En toen het ging regenen kwamen ze opeens allemaal naar binnen. Ja, die Os kwam ook en toen werd het me te vol hier. Daarom ging ik dus naar buiten, al was er stortregen. Ja, ik ben behoorlijk nat geworden. Drijfnat inderdaad. En heb niet mijn poten geveegd en me ook nog eens uitgeschud in uw keuken als een blafbeest. En toen was het inderdaad weer een beetje vies in uw huis terwijl het net helemaal was schoongemaakt. Weggegooid geld ja, dus moet u die mevrouw maar niet meer laten komen. Omdat het allemaal zinloos is inderdaad. Fijn dat u me begrijpt.

Geen opmerkingen: