Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 23 juni 2010

Kort nieuws

Bollewangen (Pincho) is weer langsgeweest. Wij konden zijn sirene namelijk binnen horen. Maar toen wij buiten kwamen om een foto van hem te nemen, was hij verdwenen. Geen foto dus.

Gisteren heeft onze jongeheer Boezelmans een Beesie gestolen. Hij drong het huis van Bohr binnen, pakte het oranje geval van de vloer en nam het mee in zijn bek naar zijn eigen huis toe. Wij (buiten gezeten aan de vergadertafel) zagen hem in een flits langsrennen. De twee mensen van Bohr zetten de achtervolging in en kwamen bij mevrouw Katblad verhaal halen. Ze eisten teruggave van het Beesie en hebben verder geen aangifte gedaan van de diefstal.

3 opmerkingen:

marian zei

Nou jammer Boez dat je het beesie niet mocht houden.. ik snap soms mensen ook niet hoor, je had het eerlijk gevonden toch? En moeten ze dat maar niet laten slingeren.

ina zei

B.W. komt inderdaad weer regelmatig loeiend langs. Het arme beest. Ik geloof nooit dat hij het naar zijn zin heeft zo.

Annemieke zei

Haha, onbedoeld zijn de Beesies zeer geliefde kattenspeeltjes!