Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 8 maart 2013

Om van over je nek te gaan!

Mevrouw K. had haar reporters nog gewaarschuwd dat het gras onder de balkontrap in de Hoftuin nog lang niet te kauwen was, maar ze waren eigenwijs en wilden het met eigen ogen zien.
Wel, al rap moesten ze dus zelf constateren dat er alleen maar taai, oud gras stond en dat er nog geen smakelijke, nieuwe, verse, groene sprieten te verhapstukken waren.

Meisje Cera ging nog een stapje verder door tegen ons advies in toch een hapje te nemen van de taaie sprieten. Wel, u kunt op deze foto zien dat het haar niet beviel; ze ging bijkans over haar nek...

Geen opmerkingen: