Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 25 maart 2013

Helaas geen antwoord op uw facebook-reacties...

Natuurlijk vinden wij het fantastisch dat zoveel mensen ons Katblad via onze facebook-pagina volgen, maar wij willen u graag laten weten dat wij reacties of opmerkingen van u weliswaar kunnen lezen (heel gezellig!), maar erop reageren krijgen we helaas niet voor elkaar. Dit niet vanwege dat dat niet mogelijk is, maar wel omdat ons de tijd ervoor ontbreekt en omdat onze vele andere, "gewone" lezers (zeg maar) dit alles niet kunnen volgen.
Dus willen wij onze facebook-lezers erop attenderen dat u ook uw reacties kwijt kunt op het blog Het Leidsch Katblad zelf (onder onze berichten), al zal dat waarschijnlijk voor u iets minder eenvoudig zijn en zeker wat meer tijd kosten....
Hebt u zich overigens al bij het Katblad gemeld als fan? Zouden we erg leuk vinden!

Geen opmerkingen: