Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 7 maart 2013

Leven bij de dag

Oscar was erg blij met het zonnetje en de lekkere temperatuur, en toonde dat door uitgebreid te gaan liggen rollen in zand, aarde en plantenresten (zoals hier).
Wij hebben bij al onze haarfabrieken gemerkt dat de wintervachtjes nu in snel tempo worden afgestoten (bij voorkeur op de sofa natuurlijk), ondanks onze waarschuwing dat het binnenkort weer gaat vriezen. Een haarfabriek leeft bij de dag, heh? Kunnen we nog wat van leren...
4 opmerkingen:

Fritz zei

Heerlijk, ik kan me er helemaal in vinden. Dat intrekken van de klauwtjes van zaligmakend genot houden ze toch over aan het zogen ? Spint de Os er ook bij, bij die rugmassage ?
Hij dagdroomt natuurlijk ook alvast van de nagelkruidklitborstelmassage van Mevrouw. K.

Mevrouw Katblad zei

U heeft het deze keer helemaal bij het juiste eind, meneer Fritz! En inderdaad, Oscar spint graag en veel, hij is een echte levensgenieter.

Greet zei

Wat een leuke foto van Oscar, zo helemaal genietend.

katja zei

Mooi hè, die Oostindische Kers? Zo na de winter...