Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 13 januari 2013

Teloorgang Kruidentuinmeubel

Gelukkig heeft Cera in de gaten dat je maar beter met een flinke snelheid over dit bankje kunt lopen; dat natuurlijk in verband met instortingsgevaar.
Het bankje hoort bij het huis waar de roze haarfabriek Vlinder heeft gewoond (aan de rand van de Kruidentuin dus) en waarin nu een groep studenten is gehuisvest. Vandaar dan ook (denken wij tenminste) het achterstallig onderhoud aan het bankje. We zijn erg benieuwd hoe lang het nog duurt voor dit tuinmeubel definitief de geest heeft gegeven. De Hoofdredacteur gokt op nog dit jaar, voor het begin van de zomer om precies te zijn, tenzij iemand besluit het meubel een handje te helpen. De fotograaf vindt de teloorgang van het bankje een groot verlies; er werden toch in het verleden heel wat leuke foto's gemaakt van diverse haarfabrieken die hier plachten uit te rusten of het gebruikten voor hun gymnastiekoefeningen.
Ach, het zij zo, heh? Ja...

2 opmerkingen:

Max zei

Schitterend bankje.
Kan ik een bod doen ?

HBF zei

Redactie Katblad:
Er komt een axie om die groene sleutelpaal in Uw kop oranje of rood te spuiten. Geen groene sleutels meer.
Uit de wandelgangen.