Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 17 januari 2013

Beetje ziek....

Boezje is beetje koukleum, heh? Jawel, want je wilde niet in de sneeuw spelen en Cera en Oscar wel.
Pijn in je buikje? Oh, was die drek in de bak dan soms van jou? Nee, dan snappen we het! Boez beetje ziekjes! Kou op het buikje....
Nou, blijf dan maar bij de kachel, heh? Of in je hutdoos, want daar is het ook lekker warm, toch?
Zal mevrouw K. zo even een beetje handoplegging doen? Op je zieke buikje? Ja, heel voorzichtig aaien, en dan wordt het buikje misschien weer wat beter, heh?
En straks maar wat Gourmet Diamant doen? Kip? Even eerst een half uurtje op de kachel zetten zodat het een beetje lauw wordt? De ergste kou eraf? En dan moet de Boez maar weer gauw beter worden, heh? Ja, nu is Boez nog een beetje zielig, dus kom maar gauw naast je mens op de sofa liggen dan doen we even handoplegging, goed? Nee, mevrouw K. heeft toch niks beters te doen op dit moment, dus heeft ze best even tijd voor de zieke Boez. Maar ze zet wel even tijdens de handoplegging de tv aan, mag dat? Arm klein boefje....

5 opmerkingen:

ina zei

Ach arme Boezje, heb je te lang in de koude sneeuw gelopen? Moest dat van mevrouw Katblad en de fotograaf? Net goed dat zij nu je stinkpoep moeten opruimen. Word maar gauw weer beter, hoor.

Jacq. zei

Ach gossie die lieve Boez een beetje ziekjes....Sterkte hoor en eet maar lekker veel gourmet diamant!

Wad Woord & Wol zei

Arm Boezie, is hij al opgeknapt door de handoplegging?

Boezelmans zei

@Ina: Ja...ja en ja! En dank u.
@Jacq: Jah, zielig...., dank u.
@WWW: Jah.... Een beetje nog maar....

Greet zei

Beterschap Boez!