Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 14 januari 2013

Boez is de baas van hutdoos

Over het algemeen is het de Boez die Oscar uitdaagt om met hem te stoeien, deze keer was het de Os die zin had in een spelletje.
Maar zoals u op deze foto kunt zien had de Boez op dat moment geen zin in wat voor activiteit dan ook; hij lag lekker in zijn hutdoos te dutten en reageerde niet op de uitnodigingen van zijn vriendje.

De Boez maakt de laatste dagen steeds vaker gebruik van de doos, dus mevrouw K. heeft het nog niet over haar hart kunnen verkrijgen om de doos bij het afval te gooien. We denken overigens dat de doos aan aantrekkingskracht heeft gewonnen nadat de achterzijde tegen de radiator aan werd geschoven. Ook Os heeft al een aantal pogingen gedaan zich door het deurtje te wringen, maar elke keer als wij denken dat hij over het moeilijkste punt heen is, trekt hij zich terug. Hij zal daar vast wel zijn redenen voor hebben.

5 opmerkingen:

ina zei

Ach Os, teveel spieren of een te dikke vacht?

Oranjefront HBF zei

Mevrouw Bladmuis:
U krijgt nog een week de tijd om de misleidende groene gemeentesleutelpaal in uw opmaakkop LKB te verwijderen.
Anders slaat het HBF genadeloos toe door de werkelijke paal in de Kruittuin oranje of rood te spuiten.

Maurice du Blaffie zei

Mevrouw Katblad:
Ik zeg: los dit eenvoudig op en laat Inge de schaar hanteren en opnieuw een doos knippen, maar dan voor Ossie. Simpel toch ?
Of zit U schaars in oude dozen zeg maar ?

Mevrouw Katblad zei

@Ina: Beide?
@HBF: We hebben bewaking ingehuurd.
@Maurice: Nee en ja.

HBF zei

Mevrouw Kladluis:
u kunt beter uw haar blonderen !
voor wij het oranje doen !