Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 11 januari 2013

Synchroon knuffelen

Boez:
Als ik jou nu de allerliefste mens van de hele wereld vind, vind jij mij dan de allerliefste haarfabriek van de hele wereld?
En dat ik dan lekker tegen jou aan kom liggen en dat je me dan gaat aaien, zolang als ik wil?

Hoezo heb je geen hand meer over?

Nee, je hebt de Os nu al lang genoeg geaaid en als ik bovendien jouw allerliefste ben moet je daar nu mee stoppen. Met dat kroelen met de Os, ja.
En dan ga je mij aaien en dan voel je gelijk dat ik ook de allerzachtste ben en het mooist kan spinnen van allemaal.

Hoezo drijf ik het nu op de spits? Wat is dat, chantage?


Oké, omdat ik dus zo lief ben ga ik ermee akkoord dat je tegelijkertijd ook de Os blijft aaien, maar dan moet die camera weg, heh? En dat aaien moet natuurlijk wel met de nodige aandacht en bezieling gebeuren, anders vind ik er niks an en ga ik wel weer in de hutdoos zitten. Nee, dat is geen chantage, dat is gewoon een mededeling.

Wel, de camera ging aan de kant en K. begon aan beide kanten met twee handen zo gelijk mogelijk (synchroon zeg maar) te aaien: van de kinnetjes naar de buikjes en dan weer terug naar de kinnetjes etc. En dat hield ze best een tijdje vol, maar makkelijk was het niet; probeer het zelf maar eens te doen met evenveel aandacht en gevoel voor beide kanten. Bovendien werd haar Nespresso koud, maar zo gaan die dingen nu eenmaal. En voor de goede orde: onze haarfabrieken zijn gewoon om de beurt de liefste van de wereld, anders komt er gedonder in de tent en dat willen we niet. Maar de Boez wil de laatste tijd wel erg vaak de liefste zijn. Wij zijn er nog niet achter hoe dat opeens zo komt.

2 opmerkingen:

Truus zei

omstebeurt de liefste en maar aaien, krijgen we soms geen genoeg van. Heel herkenbaar.En dan heb ik er maar twee.

Max zei

@Truus:
maakt niet uit, Mevr. K. heeft gelijk Shiva wel vijf handen in huis.