Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 15 januari 2013

Sprietbol

Dit is een vetbol voor de vliegbeestjes, maar bijna niet meer als dusdanig herkenbaar. Wij maakten deze foto nog net voordat de sneeuw ging vallen en u kunt zien dat de in het vet gedrukte zaadjes genoten hebben van het warme weer van de afgelopen weken; zo'n grappige plant hadden wij nog nooit aan onze Pergola! Wij hopen dat de sprieten de vogeltjes niet af zullen schrikken.

2 opmerkingen:

Iwan zei

Leuke foto !
Vetplanten heh.

Donita zei

Hangend Babylonisch Bolgewas.