Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 30 januari 2013

Regen....

Hier een zeer korte impressie van de dag van gisteren. Onze haarfabrieken ondernamen namelijk helemaal niks en mevrouw K. kwam niet verder dan het maken van een halve minuut film en het lezen van wat kranten en tijdschriften. Ach, soms heb je van die dagen, heh?

3 opmerkingen:

ina zei

Mooi met het geluid van de regen erbij.

Wim van Oyen zei

Mooi gedaan, fantastisch die caleidoscopische ruitvormige overgangen. En dan het sonore treurige, bijna Italiaans filmisch aandoend geluid van regen erbij.
Edoch je neemt wel waar dat de kunst van het breien en haken bij de tegenwoordige vrouw welhaast verdrongen is.

ina zei

@Wim: Huh, wat bedoel je met breien en haken verdrongen?