Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 12 december 2011

Verdwenen!

Onze bezoekersteller is zomaar van ons scherm verdwenen! Nee, wij weten niet hoe dat komt maar hebben wel op onze account gezien dat ie netjes nog steeds de bezoekers registreert en dus door telt. We vermoeden dat het probleem bij Blogger zit en verwachten dat het toch één dezer dagen opgelost zal worden!

3 opmerkingen:

Annemieke zei

Het werkt al een tijdje niet! Dacht eerst dat het aan mijn nieuwe internet browser lag, maar de oude liet hem ook niet zien. Het ligt dus niet aan mij - wel fijn om te weten dat er achter de schermen door geteld wordt.

katja zei

Even niet over de teller, maar over de nieuwe banner : is dat Loes die daar Cera een beetje zit te pesten ?

Mevrouw Katblad zei

@katja:
Ja, inderdaad!