Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 24 december 2011

Probleem: geen aflossing voor Os!


Gelukkig wordt onze Kerstboom (bijna) voortdurend bewaakt door Oscar. Dat is inderdaad wel nodig, want wij zagen Wamy al aan een tak hangen, Sonny aan het lichtsnoer zitten friemelen en Loesje loopt ook steeds met een ondeugende blik in haar oogjes voorbij, en wij achten haar in staat om via de Noordman naar de dwarsliggers van de pergola te klimmen. Het is dus fijn dat de Os zich aangemeld heeft als boombewaker, alleen moet hij af en toe wel eens weg voor een boodschapje of een hapje of dutje, en geen van onze andere haarfabrieken is bereid om hem dan af te lossen. Wij vrezen nu dat dit probleem niet opgelost gaat worden en hopen maar dat onze boom tenminste de kerstdagen goed doorkomt....

2 opmerkingen:

ina zei

De boom is prachtig, geen wonder dat Oscar hem wil bewaken.

Annemieke zei

Dit is ook een mooi kerstplaatje!