Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 30 december 2011

Asielaanvraag in behandeling.....

Wij zien de Wams (Wamy dus) niet zo vaak meer als vroeger, maar dat heeft vast met het slechte weer te maken en met het feit dat hij een asiel-aanvraag heeft lopen bij het mens van Gizmo en Sonny Boy. Vandaag kwam hij echter weer even langs.
Wij hoorden overigens kort geleden nog uit zeer betrouwbare bron dat Wamy zich daar in huis (bij Giz en Sonny dus) voorbeeldig gedraagt, bang dat zijn aanvraag wordt afgewezen. Buiten echter kan hij zich niet goed inhouden, jaagt hij Sonny op en deelt hij mepjes uit. Nee, niet gemeen maar eerder erg onhandig en bedoeld als aanmoediging om te spelen. Hoewel, een beetje pesten kan het ook wel zijn, wat de Wams doet.
Maar goed, deze keer was hij in zijn eentje op stap en had plaats genomen op het bankje voor het huis van de kleine Loes. Toen wij Wamy vroegen wat zijn plannen waren, keek hij wat dromerig en afwezig een andere kant uit. Hij gaf verder geen commentaar.

Laatste nieuws, vlak voor de plaatsing van dit bericht binnengekomen:
Gizmo schijnt toch de laatste tijd wat moeite te hebben met de asielaanvraag van de Wams. Zij vindt hem ook binnenshuis brutaal en een lastpost! Het gaat er dus nog om spannen.....

3 opmerkingen:

Inge zei

Oooo wat kijkt hij weer heerlijk onozel :) Ik heb toch zo'n zwak voor deze leuke rakker!
Jammer dat Giz hem wat minder vind.

katja zei

Nou ja, ook al wordt het asielverzoek misschien afgewezen, misschien mag hij daarna opnieuw een asielaanvraag indienen...of zou hij dan eerst een tijn in een tentenkamp (of kattenbungalow ?) moeten bivakkeren...

Jacq. zei

Ik hoop zo dat Wamy mag blijven, dat gun ik hem van harte.