Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 20 december 2011

Even een paar dagen vrij...

Mevrouw Katblad heeft een paar dagen vrij gevraagd wegens bezoek uit het buitenland, en wij hebben haar dat gegeven. Ze heeft beloofd ervoor te zorgen dat er met de Kerstdagen weer voldoende leesvoer voor u is.
Onze haarfabrieken hebben ook verlof gekregen omdat een (voor hen redelijk onbekende) gast hen altijd nogal upset maakt, vooral als het iemand is die vooral aan blafbeesten gewend is, tegen de richting in aait zeg maar, en AF roept; daar zijn ze namelijk niet van gediend. Eveneens is het voor hen maar moeilijk te verdragen dat het logeerbed nu is bezet, en het geen of nauwelijks weer is om buiten te zijn. Mevrouw Troy heeft al geprobeerd de gast te meppen maar sloeg mis (gelukkig maar want onze pleisters zijn op).
Verdere berichten over onze haarfabrieken zullen verschijnen als de gast vertrokken is en de reporters weer hersteld zijn van deze ongewenste inbreuk op hun privacy. Wij vragen uw begrip voor deze gang van zaken.

4 opmerkingen:

ina zei

Het is u allen van harte gegund!

katja zei

Maar de gast heeft toch ook wel eens haarfabrieken gehad? Raya en Safi hebben vorig jaar een aantal keer in de bijlagen gestaan, maar we hebben al een tijdje niets meer van ze gehoord.

't Is maar te hopen dat Cera niet bij/op haar op het logeerbed gaat liggen want zo'n 'grote' kat zijn ze in het buitenland natuurlijk ook helemaal niet gewend (om van Oscar nog maar niet te spreken, want die slaapt nooit boven toch).

ina zei

Zal ik Iwan even langs sturen?

Annemieke zei

Een paar dagen vrij heeft de hele redactie wel verdiend! Ik zou ook meppen als iemand AF zei!