Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 30 december 2011

Helemaal woest!

Dit is Columbus, in zijn huis achter (of voor zo u wilt) het raam. De laatste keer dat wij hem zagen zat hij op straat een partijtje moeilijk te doen omdat wij met onze reporters Boez en Os langskwamen, en onze jongens maakten toen rechtsomkeer (de helden). Nu kwamen wij met Oscar langs en Os deed net of Columbus lucht voor hem was. Tja. Columbus daarentegen werd helemaal woest toen hij onze reporter in het oog kreeg. Hij kon echter niets uitrichten. Ja, omdat hij dus achter het glas zat! Wij liepen maar snel door.....

1 opmerking:

ina zei

Hahaha, misschien moet u de volgende keer een ei meenemen voor hem, mevrouw Katblad.