Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 27 december 2011

U heeft nog de tijd tot 1 januari!

Wij hebben al heel wat verhalen "mijn eerste kat" binnengekregen en geplaatst in onze bijlage (erg leuk, iedereen die heeft geschreven: bedankt!), maar misschien zijn er nog mensen die het te druk hadden en hun verhaal alsnog willen schrijven? Of mee willen doen aan de wedstrijd? Wel, u heeft daarvoor nog de tijd tot 1 januari, dan sluit de inzendingstermijn.....
Vervolgens mogen de lezers van het Katblad bepalen welk verhaal zij het leukste/mooiste/ beste vinden, en degene met de meeste stemmen ontvangt van ons een prijs!
Doch, onze speciale jury zal ook nog een prijs uitloven voor haar eigen keuze....
Er zijn dus twee prijzen te winnen!
Nog een paar dagen te gaan. Klim in de pen (oftewel in uw toetsenbord) en ga er nog even tegenaan!
Veel succes! Wij wachten vol spanning af.....

1 opmerking:

katja zei

Ik wil nog even aanvullen : een foto er bij zou erg leuk zijn. Ik snap dat velen blijkbaar van vroeger geen foto's voorhanden hebben (alhoewel...echt snappen doe ik dat ook weer niet, hahaha), maar voor degene die misschien gewoon vergeten is een foto bij te sluiten : kan alsnog hoor, dan plaats ik hem gewoon nog bij het al geplaatste verhaaltje.