Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 10 december 2011

Geduld is een schone zaak....

Mevrouw K. is alvast begonnen met het afdrukken van haar Kerstkaarten, en de Boez heeft zich gemeld als controleur van dit proces.
Het is alweer een tijdje geleden dat er zoveel achter elkaar geprint moest worden, dus voor de Boez zijn al die geluiden die opstijgen uit het apparaat weer als nieuw en dus interessant.Het zijn bekende beelden (Kat en Printer) en het net staat vol met dit soort plaatjes en filmpjes, maar wij wilden u laten zien dat onze Boez zo af en toe ook best wel zijn steentje bijdraagt in ons huishouden door mevrouw K. te komen "helpen".
Nu scheelt het natuurlijk ook dat het de laatste dagen flink guur is buiten, Boez daar slecht tegen kan en liever binnen blijft om daar wat te zooien en klooien.
Deze foto's werden trouwens genomen toen de printer zich aan het voorbereiden was op zijn taak, namelijk printen. Dit voorbereiden gaat altijd gepaard met flink wat geluiden, veroorzaakt door draaiende, kreunende rolletjes en heen- en weer schuivende inktcassettes.
Ja, het was een goedkopertje, deze printer, maar prima in zijn soort en het eindresultaat is altijd zeer bevredigend, al moet je dus wel wat geduld hebben.


Gelukkig begreep de Boez dit ook. Alleen miste hij zo wel de eerste foto die naar buiten kwam rollen, en dus ook alle pret...... Mevrouw K. vond dat echter minder erg.

Wij horen vaak van mensen dat de Boez zo'n grote haarfabriek is, terwijl wij hem nog steeds zien als onze Benjamin, het kleine ventje. Door deze foto zien wij nu ook dat Boez beslist geen klein ventje meer is....

2 opmerkingen:

Inge zei

Wat zit jouw grote kleine jongen daar weer fraai te wezen!
(laatste foto he, die vorige vallen idd in de catogorie katten & printers:))

Annemieke zei

Hij is inderdaad groot, maar blijft iets jeugdigs houden.