Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 18 december 2011

Kerstbijlagen / Oproep!

Beste lezers,
Misschien heeft u al gelezen over onze Kerstbijlage?
Zo niet, dan het volgende.
Redacteur Katja nodigt u van harte uit om iets te schrijven over uw EERSTE HAARFABRIEK!
Het kan niet anders of u heeft prachtige herinneringen aan de eerste kat met wie u kennis maakte, aan wie u uw hart verloor. Of misschien heeft u wel heel slechte herinneringen aan uw eerste haarfabriek omdat het een kreng was!
In elk geval heeft u daarover wat te melden, toch?
Met of zonder foto´s, uw verhaal interesseert ons allen zeer.
Stuurt u uw verhaal aan ons op voor in onze bijlage!
Mevrouw Katblad zal ook meedoen!
Wij zitten vol spanning op uw verhaal te wachten.....

1 opmerking:

Annemieke zei

wat een leuk idee - voor kerst lukt niet (moeten we gewoon werken en ook nog kerst voorbereiden) maar tussen kerst en oud zou ik een stukje moeten kunnen schrijven over Rory, onze oerkat