Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 30 december 2012

Nieuwjaarswens


3 opmerkingen:

ina zei

Hier sluit ik me voor 100% bij aan.

Sabine zei

Ja, we hebben het weer bijna gehad, nog 1 dag en dan is het bijna 2013. Mw. K.voor u ook een heel goed 2013, bedankt voor weer een jaar lief en leed uit de Katbladbuurt.
En natururlijk op naar de 500 ondertekeningen van de petitie zodat de gemeenteraden in Nederland nu eindelijk eens wakker worden !!! Ik hoop dat al jullie inzet beloond gaat worden en alle bewoners , dier en mens, straks weer veilig over straat kunnen.

Rosie en Liesje zei

Echt een superactie!!!