Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 19 december 2012

Speelbeertjes en glinstersliertjes

Nu had mevrouw K. haar buitenkerstboom zo leuk versierd voor haar haarfabrieken, met kleine speelbeertjes en glinstersliertjes, hebben we nog geen één haarfabriek nou es leuk zien spelen met dat spul!
Zit K. de hele dag met haar camera voor het raam, gebeurt er helemaal niks! En als ze dan effe niet oplet of weg moet, worden er zomaar van die schattige beertjes gestolen uit de boom. Jawel, maar het zijn zeer beslist geen haarfabrieken die dat doen!
Tjongejonge....

1 opmerking:

Wad Woord & Wol zei

Die beertjes hangen ook wel zeer verleidelijk te hangen. Alsof je ze 'pak me dan, neem me mee' hoort fluisteren.