Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zondag 2 december 2012

Raar gedrag

Jongeheer Boezelmans (reporter) vertoonde enkele dagen geleden erg raar gedrag.
Mevrouw Katblad en topreporter Oscar liepen door de Parallelstraat toen zij opeens ingehaald werden door de Boez. Even tevoren hadden wij hem nog staan roepen (eerst bij de redactie en toen ook nog in de Kruidentuin) maar hij liet zich niet zien. Het kan zijn dat hij op dat moment heel ergens anders aan het zooien en klooien was, maar zeker weten doen we dat niet.
Wel, de Boez kwam dus opeens voorbij en keek niet op of om. Eerst dacht K. dat hij het niet was omdat hij zo hard en zonder om te kijken of ander teken van herkenning voorbij draafde, maar daar er volgens ons geen dubbelganger van de Boez in de Katbladbuurt woont, moest het wel onze eigen reporter zijn. De Boez stopte niet, sloeg bij de Steeg van Storm af en verdween daarna de Katbladstraat in.
Later, toen wij hem bij de redactie weer tegenkwamen, wilde hij niet zeggen wat hem mankeerde, of waarom hij zich zo vreemd had gedragen. Tot zover dit zeer belangrijke bericht.

2 opmerkingen:

Wad Woord & Wol zei

Jeetje zeg!

Antonio zei

@ Wad Woord & Wol en amp:

Read my lips.
Of: "Listen, the snow is falling" (Yoko Ono). (Geen Aai Koe hoor Mevr. Wad Woord Wol en Amp, dat nou niet).
Maar een waar woord hoor Wad Woord en Wol &amp.
U haalt me de woorden uit de mond.
Te gek.