Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 10 december 2012

Het scheelde een nagellengte

Ah, daar is Wamy weer. Trekt zich dus geen moer aan van de aanwezigheid van mevrouw Katblad, maar blijkbaar is er wel iemand anders die hem ervan weerhoudt de voerbakjes van onze haarfabrieken te gaan bezoeken.
Kijkt u met ons mee naar de volgende foto?
Jawel, de Boez heeft zich verscholen achter de stofzuiger. Hij denkt dat, als Wamy zo voorbij komt, hij de indringer een pak slaag kan geven. Alleen heeft hij niet in de gaten dat Wamy hem al heeft gezien en dus niet de kamer in zal komen.
Boez wacht en wacht en wacht...
En dan besluit hij toch maar eens te gaan kijken waar de dief blijft. Het had zo'n leuk heterdaadje kunnen worden waarbij de vachtplukken in het rond zouden vliegen, maar dat ging dus niet door deze keer.
Wel, wij kunnen u nog verklappen dat K. Wamy net op tijd naar buiten kon loodsen om te voorkomen dat hij op zijn falie kreeg van de Boez. Het scheelde echt maar een nagellengte, zeg maar. Gelukkig hoefde K. tot haar tevredenheid dus niet weer te stofzuigen en kon ze het apparaat in de kast zetten. De Boez was echter minder tevreden; hij had zich juist zo verheugd op een lekkere meppartij.

Geen opmerkingen: