Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 19 december 2012

Zandvrije kerst?

Nee, leuk voor de haarfabrieken is het niet maar mevrouw Katblad is heel erg blij dat de berg zand (die vlak voor de redactie op de stoep ligt) eindelijk wordt weggehaald. Inderdaad, aan de ene kant scheelde het wel aan kattenbakgebruik en dus viel daar (uit de bak) derhalve minder uit te scheppen dan normaal, maar aan de andere kant scheelt het ook een hoop naar binnen meegebracht zand op de vloer, bank, en zelfs bed!
Maar goed, Oscar is dus niet zo tevreden en mevrouw K. dus wel.


Alleen zijn de zakken nu op en wordt er op dit moment even niet meer gewerkt. De parkeerpolitie kwam bovendien net met drie man sterk langs en heeft een bon uitgeschreven (of geprint als we het goed gezien hebben) wegens illegaal parkeren van de aanhanger waarop de zakken zand straks weggereden moeten worden.
Hopelijk komt het toch nog goed vandaag met die zandafgraverij, hoeven we straks niet meer steeds te stofzuigen en daar hebben we dan graag een beetje extra kattenbakgrit voor over!

1 opmerking:

Max zei

Pas maar op Mevrouw Bladkat, straks verandert uw bed nog in een woestijn. Voordat u het weet zitten er van die levensgevaarlijke Libische cliniclowns aan het voetend van uw liefdesnestje.