Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 13 december 2012

Vieze kledderboel

Nee, echt lekker gaat het niet met mij, en soms zakt me de moed in m'n poten. Ik weet niet wat het is waardoor ik me vaak zo rot voel, voortdurend zo moe ben en weinig zin heb in dingen. Laatst was ik weer zo misselijk dat ik de hele kamer onder had gespuugd. Nee, niet brokjes maar Gourmetmousse, vermengd met water. Nee, ze (mevrouw K. - red.) had het niet op tijd in de gaten en stond er middenin met haar voeten. Bril niet op, heh? Toen ging ze er ook nog bijna inzitten, want ik had dus ook op de bank gespuugd. Nee, kon ik niks aan doen. Ja, ook nog onder haar stoel inderdaad, en op de gangmat. Vieze kledderboel dus, ja. Nu probeer ik maar weer zoveel mogelijk te slapen en me gedeisd te houden, daar knap ik misschien van op. Ja, voor een kaasproeverijtje mag je me natuurlijk altijd wakker maken, dat weet je best! Dan zien we wel of ik op dat moment trek heb of niet, heh? Ja.....

10 opmerkingen:

Greet zei

Ach Japekoppie, slaap maar lekker en word snel weer de oude.

Max zei

Naweeën (ja, ja, pseudoslimme sado Van Dis) van het goddomme grote gore gemene gemeentelijke gifgolf gedoe Japi kopie kopie kotsende Koekebakker ?

Mevrouw Katblad zei

We hebben emails gestuurd naar het Gifcentrum voor dierenartsen, Universitaire Vet. Kliniek Utrecht en Wageningen met vragen over het effect van Roundup (ook op langere termijn) maar krijgen gewoon geen antwoord. Om wanhopig van te worden. En boos natuurlijk!

Moon zei

Arm beestje! :-(

Wad Woord & Wol zei

Arme, arme Japekoppie.

Max zei

Niet om het 1 of ander, stemrecht voor blaf- en haarbeesten lijkt me vooralsnog overbodig, maar hebben we hier niet te maken met de rechten van het dier ?
Dat de gemeente niet zomaar dieren mag ziek maken of martelen ?
Ik wil wel solidair meegaan als er aangifte wegens mishandeling op de Langegracht gedaan moet worden.

ina zei

Ach Japekop toch!
Mevrouw K., kan uw dierenarts niet een mailtje sturen naar Utrecht, misschien wordt er dan wel op geantwoord.
Sterkte voor Japekop en voor uzelf.

Max zei

Maakt niet uit wie het stuurt. Die lui op de Universiteit hebben het gewoon te druk om iets tussendoor te doen. Of je moet net de juiste man of vrouw en ingang weten, die daarin gespecialiseerd is.
Het is niet vergelijkbaar met huisarts die even tussendoor specialist in ziekhuis belt.

Moon zei

Hoe is het nu met Japie???????

Fritz zei

Ik heb wel bewondering voor verslaggevers in gevaarlijk oorlogsgebied.