Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 5 december 2012

Overal zand....

Er wordt nog steeds druk gewerkt in ons buurhuis en gelukkig zit de nieuwe betonvloer erin.
Helaas was er een foutje gemaakt in de berekening van het benodigde zand, dus daar is nog een hele berg van over!
Een gedeelte werd afgevoerd in zakken, maar er ligt nog genoeg.
Voor wat of wie?
Wel, natuurlijk voor onze haarfabrieken!

U kunt aan de pootafdrukken zien dat er druk door de zandhoop wordt gebanjerd, en we denken dat er ook wel het één en ander in wordt begraven....

In elk geval is mevrouw Katblad erg blij met deze berg vlak voor haar deur, want de haarfabrieken vegen dus mooi nooit hun pootjes en bovendien hebben getuigen gezien dat Oscar lekker ligt te rollen in het suikerfijne grind...
K. vond al zand in haar bed en moet zo ongeveer drie keer per dag vegen omdat ze anders een beetje gek wordt van het geknars onder haar schoenen.
Ach, ach....

2 opmerkingen:

ina zei

Maar de kippen waren er eg blij mee...

Wendy zei

Ons Osje is ook echt een woestijnclowntje.