Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 6 november 2013

Siep (11 jaar) plotseling gestorven

Gisteren ontvingen wij het volgende, vreselijke bericht:
Op 31 oktober j.l. kwam Siep (uit de Kruidentuin) thuis, wilde brokjes gaan eten in de keuken en viel daar zomaar dood neer.
Siep was weliswaar altijd heel erg gestrest maar mankeerde verder niets. Het is een raadsel (en dat zal het altijd blijven) wat de oorzaak van haar plotselinge overlijden is geweest.
Siep was de huisgenote van Kaija, die nu de bank helemaal voor zich alleen heeft en niet erg onder de indruk lijkt van de dood van haar "vriendin".
Maar haar mensen zullen Siep in elk geval wel heel erg missen. We wensen hen allen heel veel sterkte toe.

Wij zullen Siep ook missen. Ze leek zowel qua uiterlijk als gedrag veel op onze mevrouw Troy een keek ons altijd zeer belangstellend na als wij haar huis passeerden. Zij had prachtige felle oogjes en een schattig bekkie. Siep was nog maar 11 jaar. Rust zacht, mooi Siepje...

5 opmerkingen:

Annemieke zei

Sterkte voor de mensen van Siep! We verliezen veel katten in de katbladstraat deze herfst!

ina zei

Veel sterkte voor de mensen van Siep. Voor u is het moeilijk, zo'n onverwachte dood, maar voor Siep zelf is het heel mooi zo.

ina zei

Nog een vraag aan de mensen van Siep: heette zij Siep omdat ze cypers was? Dat heb ik me altijd afgevraagd.

Wilma zei

Lieve Siep, een goede reis naar de Regenboogbrug.

Dana Bieber zei

Haallo

Siep is inderdaad Siep genoemd omdat ze Cypers was.

Gr Ingrid