Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 27 november 2013

Fris en tiptop

Laatst zagen wij Gizmo bij het Zooiplein. Haar mens stond daar te kletsen met andere mensen, en dus probeerde Giz de tijd stuk te slaan met wat klooien en zooien.Nadat Giz haar nagels had bijgewerkt aan het stammetje van het jonge boompje waar zij naast zat, begon zij met het schoonmaken van haar gebitje aan de takjes van een struikje.
En zo kwam het dat Gizmo uiteindelijk helemaal weer fris en tiptop mee naar huis huppelde toen haar mens uitgepraat was.
En thuis? Wel, daar kreeg ze natuurlijk een snoepje als beloning voor haar geduld...

1 opmerking:

ina zei

Wat een voorbeeldig meisje!