Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

vrijdag 1 november 2013

Niet volgens afspraak!

Zo, Cera! Dit hadden we niet afgesproken, heh?
Ja, je mag dan wel de reporterswedstrijd hebben gewonnen, maar dat betekent nog niet dat je het eten van de Boez mag jatten, heh? Jawel, hij heeft het laten staan, dat klopt. En dus had mevrouw K. het eigenlijk van de trap moeten wegpakken nadat hij weer naar boven was gegaan. Maar ze had er echt niet op gerekend dat jij er zo snel met je snuit in zou duiken.
Nee, dit is niet zo slim van je, Meipie! Je zou nog iets meer gaan afvallen, weet je nog? Ja, dat was wél de afspraak! Opdat je weer wat makkelijker in de bomen kan klimmen en harder kan wegrennen voor de pestkoppen van Hof is Vol, weet je nog? Kom maar hier met dat bakje. Ja, het feest is voorbij. Tjongejonge...

4 opmerkingen:

Wammes Waggel zei

Ach mens K. laat dat kind Cera toch.
Niet zo paternalisties als vrouwpersoon. Dat staat u niet.

Piet zei

Hahaha......die Cera. Was het lekker meissie?

Ellen van Vuuren zei

haha het is net alsof ze zicht betrapt voelt :-)

Hans zei

@Ellen. Dat is ze ook duidelijk! Ik ken Cera langer dan vandaag,