Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

zaterdag 30 november 2013

Rollen omgedraaid

Wij gingen met Oscar naar de Parallelstraat om het bijzondere wielhuis dat daar staat geparkeerd nog een keer goed te gaan bekijken. Helaas was de deur weer in de wagen teruggezet, en dus kon Oscar het fraaie interieur niet nogmaals inspecteren.
Echter, doordat nu blijkbaar de ramen netjes waren opgepoetst, kon onze fotograaf deze keer een vrij heldere foto maken van de binnenkant van de oude Snoek, en zo kunnen wij u laten zien dat de bekleding van de voorstoelen wel héél bijzonder is! Inderdaad: spijkerjasjes!


Oscar had dus groot gelijk toen hij laatst ruim de tijd nam om de binnenkant van dit wielhuis te bekijken en te besnuffelen!
Deze keer waren de rollen omgedraaid en moest de haarfabriek op de fotograaf wachten.

En daar de achterruiten nog niet waren gelapt, was het moeilijk een duidelijke foto van de, eveneens zeer fraaie, achterbank te maken.
2 opmerkingen:

ina zei

Zie ik daar matrozenkraagjes op de voorstoelen?

Wilma zei

Leuk gedaan! Heel origineel!