Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

dinsdag 19 november 2013

Schoonmaak op de redactie

Maandag is op de redactie altijd schoonmaakdag. Meestal verblijven onze haarfabrieken dan buiten of (indien de schoonmaak beneden plaatsvindt) op onze bovenverdieping.
De laatste tijd echter komt de Boez zich steeds vaker bemoeien met onze poetsactiviteiten. Hier controleert hij het kastje met schoonmaakmiddelen. Natuurlijk verdwijnt hij als het zuigmonster wordt ingeschakeld, maar dat nemen wij hem niet kwalijk want welke haarfabriek is er nou niet bevreesd voor dat herrie-makende apparaat, heh? Hoewel, onze mevrouw Troy ging er op haar oude dag niet meer voor opzij, maar dat kwam waarschijnlijk door haar Katzheimer; doof was zij zeer zeker niet...

2 opmerkingen:

Greet zei

Mevrouw Katblad, weet u dat er een paar flessen uit uw flessenrek ontbreken? Ze zijn toch niet stiekem door de hoofdredacteur geconfisqueerd?

Mevrouw Katblad zei

Wij denken dat u zich vergist mevrouw Greet, maar voor de zekerheid zullen wij een onderzoek instellen.