Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

woensdag 20 november 2013

En de winnaar is?

Nu het buiten een stuk kouder wordt, moeten onze haarfabrieken regelmatig binnen even komen opwarmen. De stoel naast de laptop is daarbij favoriet bij de jongens, en zo ontstaan er soms wrijvingen tussen die twee.
Vlak voordat deze foto werd genomen, zat de Boez op de rand van de tafel naar beneden, naar zijn vriendje dus, te meppen. Os deed tijdens die aanval slechts zijn ogen dicht en vertrok verder geen spier, vastbesloten om zijn plekje niet af te staan. De Boez mocht van K. best wel op de tafel naast de laptop liggen maar droop tenslotte toch chagrijnig af. Os had gewonnen.