Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

donderdag 14 november 2013

Geen fliebers voor de Boez!

De Boez vond het blijkbaar zielig voor mevrouw K. dat zij voortaan in haar eentje (zonder het gezelschap van Japekoppie) haar boterhammetje moet eten, en besloot er gezellig bij te komen zitten.
Nee, K. bood hem geen fliebertje aan, dat leek haar niet verstandig en bovendien is dat ook nergens voor nodig. De Boez heeft namelijk zijn eigen kattensnoepjes en.... Hé! Was hij misschien op het aanrecht gesprongen omdat in het keukenkastje vlak boven hem de snoepjes staan opgeborgen?
Nee, vast niet. Hoewel?

2 opmerkingen:

Piet zei

Ach, wat lief (ook al is het dat zijn snoepjes in de buurt liggen).

ina zei

Tuurlijk niet, mevrouw K. Boezje wil u gewoon gezelschap houden, de lieverd.