Welkom bij Het Leidsch Katblad

Wij brengen u afwisselend regelmatig en onregelmatig nieuws over stadskatten die wonen in de "Katbladbuurt" in het centrum van Leiden, Zuid-Holland. Wij nemen u af en toe mee op onze rondes door de buurt en doen verslag van gewone en bijzondere gebeurtenissen op straat en bij de redactie thuis.
De hoofdredacteur verklaart hierbij dat wij alle gebeurtenissen naar waarheid weergeven, maar maakt u er tevens op attent dat wij niet aansprakelijk zijn voor de door de haarfabrieken gedane uitspraken, hun taalgebruik en/of gedrag, en wijzen u er daarom nadrukkelijk op dat het lezen van dit Katblad geheel voor eigen risico is.
Zie voor meer info over de redactie en katten de linker kolom van deze digitale krant.

maandag 30 september 2013

Grof geweld niet toegestaan

Toevallig maakte onze fotograaf deze foto precies op het moment dat reporter Oscar zijn collega Cera aanviel.
Ja, u ziet het goed: Oscar deelt een tik uit aan het Meippie en heeft daarbij zijn nagels op scherp staan. (Gelukkig miste hij.)
Natuurlijk keuren wij dit niet goed; wij kunnen beslist niet toestaan dat onze haarfabrieken geweld gebruiken tegen elkaar. Alleen: toen we Oscar later op de redactie op zijn gedrag aanspraken, was hij het voorval alweer vergeten, en Cera trouwens ook. Tja...

8 opmerkingen:

ina zei

Mag fijn geweld wel?

Annemieke zei

Weinig indruk gemaakt kennelijk.. Onze beesten trouwens ook niet heel lief voor elkaar de laatste tijd. Misschien omdat de winter er weer aankomt?

Mispoes zei

Meipie ?

Greet zei

Een goeie, Ina.

Wad Woord en Wol zei

Wordt het weer eens tijd dat de hoofdredacteur langs komt?

Walter zei

@Greet: zelfde vraag bij zinloos geweld.
Bestaat zinvol geweld dan ook ?

Greet zei

@Walter: zinloos geweld is als je te veel rozijnen welt voor de rozijnencake. Zinvol geweld is als je er precies genoeg welt.

Walter zei

@Greet:
Is fijn geweld dan rozijnen gemarineerd in likeur en grof geweld in bier ?